Sapulce ar kultūras pasākumu.

Šodien,13.11.19. notika sapulce,kurā izzinājām jautājumus par arodslimībām,stresa situācijām darba vidē un kā ar to visu tikt galā. Par šiem jautājumiem mums detalizēti stāstīja VDI Darba aizsardzības nodaļas vadītāja Sandra Zariņa un LBAS Darba aizsardzības speciālists Mārtiņš Pužuls.Dažas bildes no lekcijām.

Ar vislielāko interesi gaidījām mūsu vadības pārstāvjus ,lai saņemtu atbildes par darbinieku nākotni.
Vispirms iepazīstināja ar jauno Personālvadības departamenta direktori Gunitu Ķiesneri. Cerams,ka sadarbība būs plaukstoša uz augšu. Korporatīvo attiecību departamenta direktors Jānis Beseris iepazīstināja ar dienas izskatāmajiem jautājumiem,bet valdes locekle Kristīne Āboltiņa pastāstīja par mūs interesējošajiem jautājumiem . Uzņēmuma vadītājs Andris Vilcmeiers iezīmēja galvenās vadlīnijas Maxima SIA nākotnei.
Darbinieki uzdeva jautājumus un mūsu vadība bez vilcināšanās sniedza atbildes visiem. Šī bija viena no iespējām uzzināt visu ,ko vēlies.
Paldies vadībai par veltīto laiku saviem darbiniekiem!Paldies tiem kolēģiem,kuri atrada laiku atnākt,pajautāt,uzzināt!
Mums kopīgs ceļš ejams,tāpēc ceram arī turpmāk uz auglīgu sadarbību.

Kāju izlocīšanai un dvēseles priekam ,kopīgi apmeklējām Mākslas muzejā *Rīgas Birža* Aivazovska gleznu izstādi gides pavadībā.Ceru,ka visiem patika un kāds laimes stariņš dvēseli sasildīja.

Jums varētu patikt arī...