KOPLĪGUMS NR.2

Nu re ,cik ātri aizskrēja 5 gadi! Atkal ,kad rudens vējš dzenā krāsainas kļavlapas,tiekamies kopīga mērķa dēļ – parakstām jau otro darba koplīgumu! Pa šiem 5 gadiem darbojāmies sparīgi,kaut arī rezultāti nāk lēni. Katru gadu iesaistās arodbiedrībā jauni biedri,tostarp arvien lielāku interesi izrāda jaunieši. Viņiem te ir daudz iespēju sevi pilnveidot – semināros LV , gan aiz robežas. Kadru mainības dēļ biedru pastāvība ir nevienmērīga,bet tomēr augoša.

Daudz aktīvāka ir bijusi sadarbība ar Vadības pārstāvjiem R.Apini un D. Gravu. PALDIES viņiem!
Šobrīd mērķtiecīga sadarbība veidojas arī ar jauno Personāla daļas vadītāju E. Bērziņu. Ceram,ka arī turpmāk tikpat operatīvi saņemsim atbildes uz interesējošiem jautājumiem.

Jaunajā koplīgumā esam panākuši,ka turpmāk,cik stundas nostrādāsi,par tik arī saņemsi – tas ir- viena mēneša pārskata periods iepriekšējo trīs mēnešu vietā. Pilnu koplīgumu katrs interesents var izlasīt savā veikalā.

Par algu paaugstinājumu vēl jācīnās,kas rada strādājošajos psiholoģisku diskomfortu par neadekvātu darba novērtējumu. Jūtamies kā modernizētā verdzībā,jo uzņēmējiem apgrozījums un peļņa katru gadu arvien palielinās,bet šī rezultāta guvējiem algas stāv uz vietas.

Vēl aizvien veikalos vērojama skeptiska attieksme pret arodbiedrību. Vadība mūs uzklausa,bet tālākvirzības nav.
Varbūt tāpēc ,ka esam tik maz un gaidām,ka kāds cits par visu cīnīsies un augļi tiks visiem?
Kolēģi,padomā par savu augšupvirzību! Lai cik ilgs būtu tavs ceļš Maximā- vēlu pēc tālēm sniegties,pastāvēt un neliekties! Vienotībā spēks! 1% no neto algas neietekmēs tava maciņa biezumu gada griezumā,bet tu iegūsi daudz vairāk- juridiskās konsultācijas,tikšanos ar darba devēju, apmācības, semināri, materiālo palīdzību, kultūras pasākumi( ekskursijas,teātri, izstādes). Vairāk info mājas lapā- www.maxiao.lv

ES TEV NOVĒLU, KOLĒĢI,
PATIESUS DRAUGUS IK BRĪDI
AR PASNIEGTU ROKU
NO ŠODIENAS UZ RĪTDIENU!
BALTAS DOMAS UN TICĪBU,
JO RĪTDIENU VEIDO TU PATS!

Jums varētu patikt arī...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *