Aicinām 1 dienas ekskursijā ZEMGALES PILIS

Piedāvājums SIA ” MAXIMA Latvija” arodorganizācijas biedriem.

Trešdien, 2016.gada 20.jūlijā, aicinām 1 dienas ekskursijā ZEMGALES PILIS. Izbraukšana plkst.8.00 no Operas laukuma Rīgā

Maršruts: RĪGA – MEŽOTNES PILS – BAUSKAS PILS UN RĀTSNAMS (atraktīva svēršanās un mērīšanās senajās mērvienībās) – RIBBES DZIRNAVAS (ekskursija ar kliņģera cepšanu un pusdienu zupu)- RUNDĀLES PILS (lielais loks un parka apskate) – RĪGA.

Atgriešanās Rīgā ~plkst. 21.00.

! Lūdzam pieteikties līdz 30.jūnijam e-pastā: [email protected] vai pa tālr.2943252, kā arī pie arodorganizācijas pārstāvjiem savos veikalos.

! Dalībmaksa :

  • 10 EUR tiem , kuri ir arodbiedrības biedri > par 1 gadu un
  • 15 EUR tiem, kuri ir arodbiedrības biedri < par 1 gadu.

! Līdzbraucēju dalībmaksa – pilnā cena jeb 47 EUR, kurā iekļauti autobusa un gida-grupas vadītāja pakalpojumi, ieejas maksas visos apskates objektos, ekskursiju vadītāju pakalpojumi tajos, kā arī kliņģera cepšana un pusdienu zupa Ribbes dzirnavās.

! Dalībmaksu var samaksāt ar pārskaitījumu Latvijas Tirdzniecības darbinieku arodbiedrības ( Reģ.Nr.40008043864 ) kontā LV47UNLA0002000695187 AS “SEB BANKA” Rīdzenes filiālē ar norādi
” ___ dalībmaksa par ekskursiju 20.jūlijā” (vārds, uzvārds).

Vienā pārskaitījumā pieļaujama dalībmaksas samaksa par vairākiem dalībniekiem, norādot viņu vārdus un uzvārdus.

! Ceļa izdevumi uz/no Rīgas arodbiedrības biedriem no reģioniem tiks apmaksāti, iesniedzot sabiedriskā transporta biļetes.

Jums varētu patikt arī...