ATZIŅAS PAR SEMINĀRU 3.04.19.

PALDIES visiem,kas atrada laiku un ieinteresētību apmeklēt AO Maxima rīkoto semināru ar biznesa treneres Ievas Zaumanes un LBAS jurista Kaspara Rācenāja piedalīšanos.

Lektore gan atzinās,ka vairāk kā 20 gadus vadījusi nodarbības vadošajiem darbiniekiem -kā sarunās panākt vēlamo ?!,bet tagad liels pieprasījums ir no darba ņēmēju puses,jo daudzi no mums laika gaitā ,mainoties iekārtai,bijām spiesti mainīt profesijas. Esam dažādu zināšanu kategoriju ļaudis- cits tirdzniecībā strādā jau n-tos gadus,bet daudz ko nezina likumu izmaiņās vai pat pamatos.Daudzi pāriet uz tirdzniecību no citām profesijām ar pavisam citu darba specifiku un sāk visu no 0. Jauniešus lielāko daļu interesē-cik es nopelnīšu,bet kā to pareizi un labāk darīt -maz intereses. Mūsu AO vairāk sāk iesaistīties jaunatne,tāpēc ir cerība,ka viss var mainīties tikai uz labu.

Tātad- lektores I.Zaumanes stāstījumā saklausījām un atradām katrs sev daudz noderīga turpmākai komunikācijai ar vadošo personālu.Viņa mūs provocēja uz diskusiju un stāstītā izpratni no mūsu ikdienas. Bija jautri,interesanti,noderīgi.PALDIES IEVAI!

Pēc kārtīgas kafijas krūzes un LTDA priekšsēdētājas M.Mucenieces sagādātiem gardiem pīrādziņiem ,sagaidījām LBAS juristu K. Rācenāju. Par jaunumiem un izmaiņām DL viņš mūs iepazīstināja pavasarīgā noskaņojumā.Viss tika pasniegts ar piemēriem no mūsu ikdienas. Daudzus interesēja jautājumi,kas skar tieši viņu darba vietu un neviens bez atbildes nepalika. Prieks,ka mūsu kolēģi ne tikai klausās,bet aktīvi paši piedalās ar jautājumiem,spriedumiem,atziņām.Visu,ko šeit dzirdam,varam pastāstīt citiem kolēģiem savos veikalos,jo darba specifikas dēļ daudzi netiek.PALDIES KASPARAM par pavasarīgo gaisotni un interesanti pasniegto informāciju.

Ja kādu interesē vairāk par likumu izmaiņām- info varat gūt 2019.g.IEVAS speciālizlaiduma žurnālā- TAVAS TIESĪBAS

Jums varētu patikt arī...