ZIEMASSVĒTKU LAIKĀ atskatoties uz padarīto…

Attēlu rezultāti vaicājumam “ziemassvētku apsveikumi”Šis pirmssvētku klusais mirklis apstāties liek, domās izejot cauri gadam,kas darīts,kas padomā priekšdienām.
Apmeklējām rajonu un Rīgas veikalus,iepazīstinot ar arodorganizācijas darbu,uzklausot savus kolēģus par jaunām idejām vai palīdzējām atrisināt kādu sasāpējušu jautājumu,kuri ir mūsu spēkos. Daudzi atzina,ka vēlas būt AO rindās un aktīvākie arī tūlīt pēc tikšanās pievienojās ar prieku.Cilvēki saprot,ka tikai kopējiem spēkiem un,saliekot domas kopā,var kaut ko panākt.
Mēs protam ne tikai strādāt,bet arī skaisti atpūsties. Šovasar bijām skaistā,izzinošā ekskursijā uz Sāremā. Tā kopā esot mēs viens otru labāk iepazīstam.Kopā ar AO biedriem brauc kolēģi ,kuri nav AO un ar interesi vada kopā laiku,vēlāk daži iestājas mūsu rindās.
Daudzi no mums apmeklēja Dailes teātra izrādes ART un REĀLI SLIKTIE PUIŠI.
Maijā pārstāvējām Tirdzniecības AO Baltkrievijā,kur bija interesantas iepazīšanās ar baltkrievu AO darbu un metodēm.Raisījās interesantas un uzzinošas pārrunas. Iepazinām arī daudz skaistu pilsētu,viņu vēl aizvien pastāvošos atpūtas un veselības uzlabošanas namus. Visu ciemošanās laiku mūs pavadīja baltkrievu viesmīlība.
Decembra sākumā Maxima AO biedrs Tālis viesojās Norvēģijā uz konferenci.Mums ir sadarbība ar norvēģiem,tāpēc jo interesantāk iepazīt tuvāk viņu darba metodes un izstrādātos plānus, kā arī ,kā tos realizēt. Mēs-Maximas AO -esam zīdaiņu autiņos,bet norvēģiem jau otrā jaunība-pāri 100. Mums ir no kā mācīties un uz ko tiekties.
Ir palīdzēts materiāli AO biedriem pēc smagām un dārgām operācijām.

JA TEVI IEINTERESĒJA UN VĒLIES BŪT KOPĀ AR MUMS, DROŠI ZVANI T.29432529 VAI RAKSTI [email protected]

Dzīve ir viena un gribas to pavadīt krāsaini, lai ir ko stāstīt bērniem un mazbērniem.
Sagaidīsim Ziemassvētkus priecīgi un nākošā gadā dzīvosim krāsaināk!
A.Umbrovska
AO priekšsēdētāja

Jums varētu patikt arī...